promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi elájult, felakadt a szeme és habzott a szája
Borítókép:  Forras: velvet.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andinál korábban súlyos tünetekkel jelentkezett a pánikroham, az énekesnő erről hétfő este, a Life TV Bréking című műsorában mesél. 

Az énekesnő állandó vendég a Life TV Bréking című műsorában, ahol ma este 23 órától a segítségkérésről lesz szó. Tóth Andit rengeteg támadás éri a viselkedésével kapcsolatban, és a kommentelők nagy része szerint komoly segítségre lenne szüksége. Úgy látszik, valami tényleg nem stimmel vagy stimmelt vele, az X-Faktor felfedezettje ugyanis arról mesélt, hogy korábban már volt pánikrohama, amit először epilepsziás sokként diagnosztizáltak.

„Én is szenvedtem pánikrohamok miatt. Nekem egyébként azt hitték, hogy epilepsziás rohamaim vannak. Elájultam, felakadt a szemem, hiperventilláltam, habzott a szám. Kivizsgáltak, két hétig csövek álltak ki belőlem és azt mondták pánikroham, meg egy enyhe kattanás a fejemben"

Hozzátette, hogy ez még akkor volt, amikor Erdélyből felköltözött Budapestre az X-Faktor miatt, és hirtelen megnyílt előtte a világ. Az énekesnő azt is elárulta, hogy bár sokan karakán lánynak tartják, ettől függetlenül nagyon érzékenynek vallja magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás