promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóráékat végleg kiutálhatják Balatonakarattyáról
Borítókép:  MOL Nagyon Balaton - Heim Alexandra
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ördög Nóráék még el sem kezdték építeni az új boltot, de már onnan is ki akarják őket utálni.

Hónapok óta nem csitulnak a kedélyek Balatonakarattyán. A helyi lakosok nem tolerálják, hogy Ördög Nóra és Nánási Pál kisboltja miatt özönlenek az emberek a településre, ahol eddig békében és nyugalomban élték a mindennapjaikat.

Bár azt már elérték, hogy a Nekem a Balaton átköltözzön a község egy másik részére, de úgy tűnik, a helyieknek az lenne a legjobb, ha Nóriék végleg otthagynák Balatonakarattyát. A Bors nemrég több helyi lakossal beszélt, akik szerint a kisbolt a nagy parkolóban sem lesz jó helyen.

„Azon azért elgondolkodhatott volna valaki, hogy miért van itt ekkora parkoló. Azért, mert a település minden szegletéből, a tótól távolabbi házakból is ide jönnek az emberek. Mert itt van a nagy strand és ez az út vezet a strand bejáratához. Hatalmas területről van szó, naponta több ezer ember fordul meg itt, ezért építettek nagy parkolót. Namármost, ha Nóráék ide költöznek, akkor ide csődül a temérdek vásárlójuk is, és a strandolók elől veszi el a parkolóhelyeket. Nem lesz ez így jó. Szerintem Nánásiék nem véletlenül építkeznek mobil elemekből. Innen is hamarosan ki fogják utálni őket”

- fogalmazott egy hatvanas éveiben járó asszony.

„Balatonakarattya csendes település, ahova pihenni járnak a családok. Ide menekülnek a nagyvárosok forgatagából. Aki bulizni akar, az Siófokra megy, aki korzózni, az Füredre. Itt bicikliznek, sétálnak, élvezik a természet közelségét. Érthető a reakciónk. Nem akarunk felfordulást. Érdekes módon egy másik akarattyai lakos is szóba hozta Siófokot, a pletykák szerint ugyanis ott tárt karokkal várják Nóráék boltját és a vele járó embertömeget is. Azt beszélik, Siófok vezetése már jelezte, hogy ha innen elküldik őket, oda bármikor mehetnek”

- mondja egy idősebb férfi.

A lap megkereste Ördög Nórát is, aki tömören reagált a továbbra is elégedetlenkedő helyiek szavaira.

„Nem tudom, mit hoz a jövő, vakon vagyunk ugyanúgy, ahogy egy évvel ezelőtt voltunk, amikor kitört a járvány. Szeretjük Balatonakarattyát, és szívesen ma­radnánk. Ennyit tu­dok csak mondani”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás