promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp házába betört egy hajléktalan, ivott egyet, majd letusolt
Borítókép:  Johnny Depp / ERIC GAILLARD / POOL / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Idén már másodjára törtek be Johnny Depp hollywoodi otthonába, a legutóbbi elkövető ráadásul kifejezetten otthon érezte magát a színésznél.

Tavaly novemberben Johnny Depp elveszítette exfeleségével, Amber Hearddel szemben a hírhedt „feleségverő” pert, aminek az lett a következménye, hogy kirúgták a Legendás állatok folytatásaiból. Sajnos 2021 sem kezdődött jól A Karib-tenger kalózai-széria sztárjának, ugyanis januárban betörtek hozzá, és nagyon úgy néz ki, hogy azóta nem lett jobb a biztonsági rendszer, mivel megint megjelent nála egy betolakodó.

Először a szomszédok jelezték, majd a biztonsági őrök is értesítették a hatóságokat, hogy egy idegen férfit láttak Johnny Deppnél. Mikor megérkezett a rendőrség, akkor derült ki, hogy egy hajléktalan a betörő, aki ráadásul ivott is a színész italaiból, majd nyugodtan elkezdett letusolni nála.

Az elkövető annyira élvezte a forró fürdőt, hogy többszöri felszólításra sem akart kijönni a helyiségből, így a rendőrök kénytelenek voltak rátörni az ajtót, aztán bevitték magánlaksértés és magántulajdon megrongálása miatt. Az még nem derült ki, hogy mi lesz a sorsa, de ezek után már szinte biztos, hogy Johnny Deppnek jobb biztonsági rendszerre van szüksége.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás