promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hűha! Ezek a sztárok transznemű, vagy "nemsemleges" gyermekeket nevelnek
Borítókép:  Forras-AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezek a hírességek nem szólnak bele abba, hogy a gyermekeik fiúk vagy lányok szeretnének lenni. Most összegyűjtöttük azokat, akik nyíltan támogatják és segítik nembináris és transznemű csemetéiket. 

Egyre többen vállalják fel nyíltan a világban, hogy transzneműek, vagyis a nemi és személyes identitásuk nem egyezik meg a születési nemükkel. A nembináris emberek pedig sem nőként, sem férfiként nem határozzák meg magukat. A világ már egyre elfogadóbb velük kapcsolatban, igaz még mindig akadnak olyanok, akik nem értenek egyet ezzel.

A sztárok közül is sokan támogatják ezt a szemléletet, és gyermekeikre bízzák, hogy eldöntsék, kik is ők valójában.

Most mutatunk néhány hírességet, akiknek mindegy, hogy fiú vagy lány a gyermekük, hiszen a lényeg úgy is a szeretet. 

Megan Fox

A színésznő kisfiát, Noah-t már többször lefényképezték hercegnős ruhában, amiért Fox sok támadást is kapott. Többek között gyermeke apja, Brian Austin Green sem nézi jó szemmel a kislányos viseletet. A Transformers sztárja szerint azonban mindenki legyen olyan, amilyen szeretne lenni. 

Forrás: ROL/X17ONLINE.COM

Angelina Jolie

Angelina Jolie és Brad Pitt legidősebb örökbefogadott gyermeke, Shilon 2014-ben döntött úgy, hogy szeretné, ha inkább Johnnak szólítanák, valamint a they (ő) némást használja magára. Az ex házaspár mindig szabad szellemben nevelte gyermekeit, így valószínüleg nem zavarja őket John döntése. 

Forrás: AFP

Charlize Theron

A színésznő még 2012-ben fogadta örökbe gyerekét, Jacksont, akit először fiúként mutatott be a rajongóknak. Később aztán Theron módosította korábbi kijelentését, és bejelentette, hogy Jackson lány.

Forrás: bckonline.com

Cynthia Nixon

A Szex és New York sztárja egy posztban jelentette be, hogy lánya, Samantha transznemű, ő már Samuel Joseph Mozes, és mindenki szólítsa Seph-nek.

Forrás: instagram/cynthianixon

Cher

Az énekesnő fiának, Chaz Bononak (születési nevén Chastity Bono) átalakulásáról még egy dokumentumfilm is készült. A nemmegerősítő műtétet 2008-ban hajtották végre rajta.

Forrás: instagram/Chaz Bono

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás