promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs több titok: itt a kendőzetlen igazság az Exatlon Hungary-ről
Borítókép:  Exatlon Hungary
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Palik László meglepő titkokat árult el az Exatlon Hungary-ről.

Biztos sokan elgondolkoztak már azon, hogy mit csinálnak az Exatlon Hungary versenyzői és műsorvezetői a szabadnapjaikon. A titokról maga Palik László és Gelencsér Tímea rántották le a leplet.

„Ha éppen versenyt nem forgatunk, az élet akkor sem áll meg, ilyenkor készülnek reality felvételek, online extra tartalmak és ezen túl is bőven akad tennivaló a műsor kapcsán. Nehéz leírni egy napomat, hiszen mindig minden változik, az Exatlon nem csak a versenyzőknek, nekünk is a folyamatos alkalmazkodásról szól, egész nap azon dolgozunk – legyen szó hétköznapról vagy hétvégéről, hogy a nézők izgalmas és szórakoztató műsort lássanak a képernyőn. Ami biztos, hogy minden nap sportolok, az nem maradhat el”

- nyilatkozott Palik László a Ripost-nak.

A műsorvezető azt is elárulta, hogy mikor a versenyzők nem a pályákon küzdenek, akkor is forgatásaik és edzéseik vannak, illetve, ahogy a szabály ki is mondja, nem hagyhatják el a tábor, vagy a villa területét.

A lap megkérdezte a műsor riporterét, Gelencsér Tímeát is, aki mindig igyekszik kihasználni azokat a napokat, amikor nem forgatnak vele.

„Ha nem forgatunk éppen versenyt és online tartalmat sem, akkor igyekszem kihasználni a napom és felfedezni a dominikai látnivalókat, a környék szépségeit és igyekszem minél változatosabb programokat szervezni, amihez szerencsére segítségem is van. Emellett sosem maradhat ki a sport, a pihenés és természetesen a családommal és barátaimmal való beszélgetés sem”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás