promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Barabás Évi megmutatta, hol nőtt fel - videó
Borítókép:  Nánási Pál
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nagy szám stábja elkísérte Évit abba a házba, ahol felnőtt, de őszintén vallott arról a mélypontról is, amibe édesapja halála után került.

A Nagy szám 3. adásában Istenes Bence és Barabás Évi meséltek önmagukról számos, eddig ismeretlen történetet, megmutattak gyerekkori felvételeket, felidéztek régi emlékeket és végül elénekelték a számukra meghatározó Nagy számot.

[[cikk]]

Ebben a cikkben összegyűjtöttük Barabás Évi emlékezetes pillanatait, emlékezetes történeteit, és természetesen a produkcióját is.

Köllő Babett 14 évesen már interjút adott Barabás Évinek

Barabás Évi a Paksi televízióban nemcsak híreket mondott, hanem járta is a várost és készítette a riportokat. Az egyik archív felvételen Köllő Babett is feltűnik.

Barabás Évi őszintén vallott arról a mélypontról, amibe édesapja halála után került

Barabás Évi talán akkor érezte magát a leginkább egyedül, amikor édesapja halála után a párkapcsolata is tönkrement és házi kedvencének, Hugónak a kutyamamája is elhunyt. Évinek egy jóbarát segített kitörni a csendből.

A Nagy szám stábja meglepte Barabás Évit legszebb születésnapi ajándékával, Oláh Gergővel

Oláh Gergő évekkel ezelőtt szülinapi meglepetésként elénekelte Barabás Évinek A Törj ki a csendből című számot. S bár az énekesnek erről fogalma sem volt, de a műsorvezetőt ez a dal rántotta ki a mélypontról. Évi és Gergő a Nagy szám kamerája előtt találkoztak újra egymással.

Így emlékszik vissza Józan Laci Barabás Évi első színészi szereplésére

Kevesen tudják, de Barabás Évi nemcsak műsorvezető, hanem például egy tündért is alakít a Szentivánéji piknik című szabadtéri előadásban. Kollégáját, Józan Lacit kérdezte arról a Nagy szám stábja, hogy mennyire izgult Évi az első fellépése előtt.

Barabás Évi megmutatta, hol nőtt fel

Barabás Évi gyerekként megbabonázva hallgatta, ahogy édesapja bonyhádi házuk udvarán, az egykori cselédsoron kiállt és elkezdett énekelni. A Nagy szám stábja elkísérte Évit abba a házba, ahol felnőtt és együtt nosztalgiázott a műsorvezetővel.

Barabás Évi Nagy száma - Apám hitte (Zorán)

Barabás Évi kicsit félve ment el a Nagy szám stúdiójába, pedig mindig is imádott énekelni. Zorán, Apám hitte című dalát választotta, ez részben édesapjára emlékezteti, részben pedig egy 25 évvel ezelőtti interjúra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás