promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pornózott Nagy László új kedvese, Sónyák Szilvia?
Borítókép:  instagram/szilviasonyak
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy László új párja, Sónyak Szilvia korábban több sportoló oldalán is megjelent, a korábbi válogatott labdarúgótól, Vermes Krisztiántól gyermeke is született a szépségnek. Vermes most a Blikknek tálalt ki exéről, szerinte erotikus munkákból élt külföldön. 

 

 

Nagy László a Veszprém és a magyar-válogatott korábbi kézilabda kiválósága a napokban már azzal is nagy port kavar a hazai médiában, hogy több mint húsz év házasság után, otthagyta feleségét, és a fitness modell Sónyák Szilviával alkot egy párt. A kétszeres Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó ezt az Instagramon tudatta a rajongóival. 

Sónyák korábban több focista oldalán is feltűnt: egy ideig az FTC volt kapusa, Berki Krisztián, később az ugyancsak exfradista Busai Attila párja volt. Három és fél évig volt Vermes Krisztián kedvese, majd jött Antal Botond, a Diósgyőr kapusa. Most a veszprémi sportigazgató, kéziszövetségi alelnök Nagy mellett boldog – írja a Blikk.

A bulvárlap közben elérte Sónyák korábbi párját, Vermes Krisztiánt, aki érdekes dolgokat osztott meg a Playmate-ről.

„Most mindenki láthatja a valóságot, amit ezek után már nem tud manipulálni úgy, ahogyan eddig tette és teszi a mai napig, mindennel és mindenkivel a környezetében. Rettentően szégyellem, hogy az életem része volt"

– nyilatkozta a korábbi újpesti és válogatott labdarúgó, aki azt is mondta, hogy:

„Nekem is sok minden a kapcsolatunk alatt derült ki. Például az, hogy ő volt az egyik fellépője az erotikakiállításnak, vagy hogy külföldön pornósztár volt, már ahogyan őt nevezték. De az ismerőseim mesélték, hogy számtalanszor lépett félre, amíg én más városban futballoztam, hogy a családomat el tudjam tartani.”

A Blikk közben azt is kiderítette, hogy Nagy László a fotó posztolásának időpontjában még házas ember volt, sőt, most is az. A kézilabdázó felesége Nagy Erika bevallotta:

"Nem igaz az, hogy elváltunk, vagy válófélben voltunk, ahogy az sem, hogy már nem élünk együtt.”

Hozzátette, hogy az ő kapcsolatukban is vannak hullámvölgyek, de még nem indították el a válást eddig. Valószínűnek tartjuk, hogy ezután Erika beadja a válópert. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás