promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félelmeiről vallott az RTL Klub híradósa
Borítókép:  Sarosi Zoltan / RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub híradósa, Erős Antónia borzasztóan megijedt, amikor kiderült cukorbeteg. Attól félt, nem lesz képes munkáját folytatni.

Az RTL Klub esti híradójának egyik állandó eleme Erős Antónia, hírolvasó. Nélküle szinte el se tudnánk képzelni egy estét – már, ami a televíziózást, híradózást illeti. De volt olyan időszak a csinos tévés életében, amikor azt hitte, abba kell hagynia, amit szeret. Huszonéves korában ugyanis kiderült, cukorbeteg, akkor az is felmerült benne: képes lesz-e egyáltalán újra dolgozni. Erről a kételyekkel és nehézségekkel teli időszakról számolt be most Erős Antónia Instagram-oldalán.

„Soha nem gondoltam, hogy ez megtörténik velem... Sokkolt, és úgy éreztem magam, mintha a félelemtől összezsugorodnék belül, mint egy gyerek. Nem ezzel születtem, de 26 évvel ezelőtt ezt éreztem, amikor kiderült: cukorbeteg vagyok. Sírtam, kerestem a magyarázatot, kibújtam volna belőle, alóla. Akkoriban sok volt a teher, mert gondok voltak a munkahelyemen, apu egyre betegebb lett, én már rég nem laktam otthon velük, hogy segítsek többet, ezért anyunak is csak óvatosan mondtam meg, hogy mi történt. Egy hónap kórház, három hónap táppénzen..."

– kezdte az RTL Klub híradósa. Majd arról beszélt, hogy kérdések sora foglalkoztatták őt a munkájától kezdve, egészen odaáig, képes lesz-e arra, hogy anya legyen.

„Mielőtt ezt megválaszolom, le kell írnom annak az embernek a nevét, aki a több hónapos »munkaszünet« és önsajnálat után visszarántott: Németh Károly, »Charlie« volt az. A ma már nem létező Pécsi Körzeti Televízió szerkesztőjeként azt mondta: riporter vagy, szedd össze magad, költözz, válts, gyere dolgozni Pécsre! Hamar döntöttem. Új város, új munka, új élet, új esély. Képes voltam élni vele, képes voltam váltani, otthagyni a régit, belevágni az újba, most már cukorbetegen. Hittem abban, hogy képes leszek rá, mert képesnek tartottak rá. Most azt a híradót vezetem, amit egyedül érdemes. Úgy élem ez életem, ahogy szerettem volna. Képes vagyok szeretni. Megéltem az egyik legnagyobbat, anya vagyok. Ma már mindez nem kérdés. Nem vagyok »más«"

– mesélte Erős Antónia, aki ma már egyik élharcos a cukorbetegség elleni küzdelemnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás