promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy férfi elhagyta a szexbábú feleségét, de nem egy igazi nőre cserélte le – 18+
Borítókép:  Yuri Tolochko offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kazah testépítő, Yuri Tolochko eddig se volt normális, de most rátett egy lapáttal.

Gondolkoztam, hogy a világon, vagy akár Magyarországon melyik őrült celebhez lehetne hasonlítani Yuri Tolochkót, de rájöttem, hogy senkihez. A kazah testépítő és közszereplő bármilyen őrültséget bevállal, hogy a figyelem ráirányuljon.

Még 2019-ben azzal verte ki mindenkinél a biztosítékot, amikor elvette feleségül a guminőjét, Margót. A South Parkban, vagy a Brickleberryben találkozhatsz ilyen morbid szituációkkal, de ott benned van, hogy az csak kitaláció, míg Yuri valóságosnak állította be az egészet, például együtt ment el nyaralni a szexbábújával.

Természetesen médiahack és heccelés szaga volt eddig is a dolognak, de erre Tolochko rá akart tenni még egy lapáttal. Lehet tényleg van valami fétis az egészben, de a mostani szituációt már tényleg nehéz hova tenni.

A LadBible csapott le a hírre, hogy Yuri válik a szexbábú párjától, akit már teljesen elhasznált. A férfi Margó javítása közben ismerkedett meg Lolával, akit az új feleségeként mutatott be Instagramon. Ha ez nem lenne elég bizarr, az új hitvesnek női feje, és csirkeszerű teste van.

„Lola furcsa, még nem döntött szexuális és nemi identitásáról (keresi önmagát)”

- írta Yuri, aki egy videóban mutatja be a feleségét. Nos, ezt tényleg csak saját felelősségre nézze meg bárki is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás