promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi a világ legvadítóbb pózaiba vágta magát, és közben hatalmas dekoltázst villantott – videó
Borítókép:  Opitz Barbi / via origo.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Feszülős, enyhén átlátszó ruhában mutatta meg Opitz Barbi, hogy milyen gyakorlatokat szokott elvégezni, közben pedig akkora dekoltázst villantott, hogy az valami hihetetlen.

Sokan tartják Opitz Barbit az ország egyik legdögösebb énekesnőjének, és sajnos volt, hogy ezt csúnyán kihasználta egy csaló, hiszen követésért cserébe hamis meztelen képet küldözgetett róla. A híresség végül megbocsátott a meggondolatlan, fiatal elkövetőnek, azóta pedig egy stílusváltásnak köszönhetően szinte teljesen felismerhetetlen lett, hiszen a már-már ikonikus, göndör haja helyett egyenes frizurával mutatkozott nemrég, ezzel pedig egyenesen sokkolta a közönséget.

Opitz Barbi most nem a hajával, hanem a vadító mozgásával hívja fel magára a figyelmet, ugyanis felrakott egy elképesztően szexi videót, amin megmutatja, hogy milyen hasizomgyakorlatokat végez annak érdekében, hogy ilyen tökéletes legyen az alakja. Ráadásul mindezt egy feszülős, elég átlátszó nadrágban, meg egy apró sportmelltartóban tette, ami a csábító pozíciók miatt rendesen megküzdött a gyönyörű híresség hatalmas kebleivel, hiszen nagyon szabadulni akartak.

Ezek után szinte természetes volt, hogy a rajongók csak úgy megrohamozzák a kommentszekciót dicsérő, sőt, helyenként kifejezetten kiéhezett hozzászólásokkal. Opitz Barbinak ismét sikerült rendesen feltüzelnie az embereket ezzel a videóval, ami tényleg elég forróra sikeredett:

Itt pedig egy szintén remek anyag az egyenes hajjal pózoló Opitz Barbiról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás