promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pornófilmes múltjáról vallott az ország Vili bácsija
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Várkonyi András nevetve gondol vissza a 90-es évekre, amikor a pornó műfajban is megfordult.

Várkonyi Andrást mostanában a Gyermelyi tészta reklámfilmjében is láthatjuk, de mindig is Kertész Vilmosként ismerte az ország. Ez azután sem fog változni, hogy 23 év után nyáron véget ér a Barátok közt.

Várkonyi András a hot! magazinnak adott exkluzív interjút, amiben arról is beszélt, milyen szegény körülmények között élt korábban.

„Nem szerettem a vidéki életformát. Nagyon szegény voltam, amikor Békéscsabán játszottam. Fűtetlen albérletekre tellett csak, előfordult, hogy belefagyott a víz a kancsóba. Elment négy évem, és amikor Horváth Ilona Budapestre hívott a Vidám színházhoz, szívesen otthagytam a vidéket, hiszen született pesti gyerek vagyok”

A színészről kevesen tudják, de a pornófilmek világában is tevékenykedett; persze nem színészként, csak szinkronhangként.

„Való igaz, hogy amikor Magyarországra először bejöttek ezek a filmek, a hangunkat adtuk hozzájuk. Jókat nevettünk a jeleneteken és a helyzeteken, nem igazán tudtuk komolyan venni az egészet(...) Persze, a nyögdécseléshez nem nagyon kellett színészkedni. (...) Ez is csak egy műfaj. Igaz, kell egy kicsi gyomor hozzá, de ma sem gondolom, hogy ez problémás vagy kellemetlen lenne számomra. Persze, nem sorolom a nagy alakításaim vagy a szerepeim közé”

- fogalmazott az ország Vili bácsija.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás