promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea kirakta hatalmas melleit, aminél szebbet ma biztos nem fogsz látni - fotó
Borítókép:  Vajna Tímea Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea újra szingli, és újra intim képeket posztolgat magáról.

A napokban érkezett a döbbenetes hír, hogy Vajna Tímea szakított új párjával, a milliomos Zoltánnal, akivel állítólag már az esküvőjüket tervezték. Az üzletasszony nagymamája a Bors-nak beszélt arról, hogy megnyugodott, mikor megtudta, hogy első szülött unokája már nincs együtt a fiatal férfival.

„Andy kisujjához sem érnek fel a Timi körül legyeskedők. Sok férfi a vagyonára pályáz, csak az unokám jóhiszemű, bőkezű és nem veszi ezt észre. Én viszont jó emberismerő vagyok, és legyen bármilyen távol tőlem, én akkor is meg akarom őt óvni mindentől, és mindenkitől. Bár nekem nem jelentette be a döntését, úgy tudtam a napokban utazik ki hozzá Zoli, ezek szerint mégis csak hallgatott a nagyanyjára… Örülök, hogy jobb belátásra tért és szakított ezzel a fiúval. Neki özvegyként nem kell kapkodnia, férjhez mennie, csak szépen kivárnia az intelligens és méltó társát”

- nyilatkozta Marika néni, aki azt is elárulta, hogy Tímeáék Nyíregyházán akartak összeházasodni tavaly nyáron, de végül ez elmaradt.

„Tavaly nyáron Nyíregyházán össze akartak házasodni, csakúgy a semmiből, hirtelen. Az unokám még be sem volt mutatva a fiú családjának. Hát miféle viselkedés ez, kérem szépen?! Akkor is megmondtam a magamét, aztán, hogy emiatt vagy más miatt, nem tudom, de végül inkább nyaralni mentek”

Tímea tehát újra szabad, és újra elkezdtek megszaporodni a pikáns, intim fotók a közösségi oldalán. Legutóbb egy olyan képet posztolt, amin egy sokat mutató ruhában látható. Az alábbi fotón elég jól szemügyre vehetjük Timi formás, kerek melleit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás