promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Labancz Lilla meztelen popsit villantott – fotók
Borítókép:  Labancz Lilla / via szeretlekmagyarorszag.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Labancz Lillának köszönhetjük a nap legszexibb képét, ugyanis megmutatta teljesen meztelen popsiját, és ezzel rendesen felforrósította a hangulatot.

Szinte hihetetlen, hogy mennyire átalakult a 2009-es Álom.net című rettenetes romantikus-vígjáték sztárja, Labancz Lilla, hiszen konkrétan felismerhetetlené vált az utóbbi 12 évben. A rajongók szerint nagyon jót tett neki ez a pár esztendő, hiszen sokak számára ő a megtestesült álomnő, a modell pedig rendszeresen dögös posztokkal hálálja meg a hódolatot.

Labancz Lilla nemrég egy elég forró hangulatú fotózáson járt, aminek a követők legnagyobb örömére időnként meg is mutatja a gyümölcseit: most például olyan képeket rakott ki magáról, amiken teljesen meztelen fenékkel pózol – a csábító tekintete hatására pedig a legtöbben jó eséllyel élet-halál harcot vívnának a kegyeiért.

Mondani sem kell, hogy az Amerikában élő híresség rendesen megmozgatta a pikáns sorozatával az embereket, és csak úgy özönlöttek a dicsérő kommentek – bár negatív hozzászólás is akadt bőven, mint például: „Jó kis műanyag...”, „Mű”, „Kicsit lapos...” vagy „A férjem azt mondta, olyan mint egy puttony”.

Itt lehet megnézni (persze csak saját felelősségre) Labancz Lilla vadító fotóit, amikhez csupán annyi írt angolul, hogy „Nézheted, csak ne fogd meg”:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás