promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Támadás a Fehér Házban: mind a két kutyának mennie kell
Borítókép:  ALEX WONG / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Joe Biden kutyái nem tölthettek sok időt a Fehér Házban, mivel az egyikük megtámadott valakit.

Kicsit lehet clickbait a cím, de ettől még valóban támadás volt a Fehér Házban, bár az esetről elég keveset tudni. Annyi biztos, hogy Joe Biden egyik kutyája, Major megharapott valakit.

Donald Trump korszaka alatt nem volt állat a Fehér Házban, viszont amikor megérkezett az Egyesült Államok 46. elnöke, Joe Biden, akkor ő rögtön hozta magával Champet és Majort. Mind a két németjuhászt menhelyről fogadták be.  

A két kutyusnak valószínűleg szokatlan volt a környezet, ahogyan az is, hogy a gazdikat állandóan testőrök veszik körbe.

Annyi biztos, hogy Major sokallt be, és ő harapott meg valakit. Arról nem tudni, hogy ki az illető, ahogy arról sem, mennyire súlyos a sérülés, de több mint valószínű, hogy a biztonsági személyzet egyik tagjáról van szó.

Major még csak három éves, és nehezen tudott hozzászokni a Fehér Ház környezetéhez. Egy menhelyi kutyában alapból is van egy adag bizalmatlanság. Champ nyugodt volt, de ő már öregnek számít a maga 13 évével.

Az eset miatt mind a két kutyusnak távoznia kell a Fehér Házból, akik visszakerülnek a Delaware-i birtokra. Az elnök akart egy macskát is maguk mellé, aki remélhetőleg már nem fog galibát okozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás