promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence a monogámiáról vallott - meg fogsz lepődni a kijelentésén
Borítókép:  Forrás: RTL Klub/Nyerő Páros
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Istenes Bence meglepően vallott az újraindult YouTube-műsorában, az IstenEstben. A 34 éves műsorvezető hétfőn este három sztárvendéggel, Járai Mátéval, Fluor Tomival és Marics Péterrel a monogámia kérdését pedzegette. Istenes Bence viszont nem kertelt és kimondta, szerinte nem működik a monogámia.

Már az első újraindult IstenEst adásban pikáns témát boncolgatott Istenes Bence, vendégeivel. A műsorvezető a monogámiával kapcsolatban kendőzetlenül bevallotta: 

34 éves fejjel ma azt gondolom, ez nagyon nehéz. Ez valamiért rosszul van kitalálva, mert nem működik a monogámia szerintem, nem így vagyunk kódolva mi, emberek, azt gondolom .

Hozzátette, hogy nemcsak ő, de Adél is vágyik arra a bizonyos „pillangók a hasban” érzésre, amely a friss kapcsolatokra jellemző. Idővel azonban ez az érzés szerinte már elvész két ember között, de ettől függetlenül nem tudná elviselni, ha bárki hozzáérne Adélhoz. - írja a Blikk

 Mi nyolc éve vagyunk együtt. Nem tudsz nyolc év után úgy hozzányúlni a párodhoz, mint ahogyan az első érintkezésekkor, az első hetekben vagy akár az első években. Képtelen vagy úgy megsimogatni, nem tudod úgy kicsalni azt az érzést belőle, nem érzed többé ugyanazt, mint amikor szerelmes vagy, amikor még izgulsz. 

Forrás: Blikk 

Nem tudnám elviselni, hogy Adél azt mondja, megyek és találkozom valakivel háromkor. Ám közben valami alternatív megoldást keresni kell. Erről beszélgetünk őszintén Adéllal és ez egy kapcsolat igazi mélysége. Ő ugyanúgy elmondja, hogy vágyik arra az érzésre, amikor egy fiú úgy mosolyog rá és ő úgy mosolyog vissza, hogy az ember érez valamit a hasában. Ezt már nem érezni egy hosszú kapcsolatban, de attól ugyanúgy van egy lelki kötődésünk, megtaláltuk a társunkat. Csak úgy gondolom, ez a rendszer a mai világban már nem így működik

 Ennek ellenére Istenes Bence arról is beszámolt, hogy szerinte túl vannak Adéllal a nehezén. Pedig, amikor az "Életünk története" adására meghívást kaptak sokáig hezitáltak, sőt még azon is gondolkoztak, hogy lemondják a műsort. 

Amikor ez forgott, akkor mi olyan mélyen voltunk, hogy le akartuk mondani a műsort, mert olyan állapotban voltunk. Csak azért mentünk el, mert tisztelem annyira a tévés szakmát, hogy ne mondjam le. Azóta ez változott és kijöttünk a mélypontból. Az apuval kapcsolatos témától azért féltem, mert épp akkor kezdtük el megbeszélni a dolgokat és kicsit közeledni egymás felé – mesélte műsorában Istenes.

Az IstenEst teljes adását és Bence vallomását itt néhetiktek meg:

 [[kod1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás