promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű dolog történt Kis Grófóval, a rajongók segítségét kéri
Borítókép:  Kis Grófo / via ripost.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csalók élnek vissza Kis Grófo nevével, ráadásul kegyeletsértést is elkövettek azza, hogy nemrég elhunyt, szeretett édesapját is belekeverték az átverésbe.

A „Bulibáró” című gigasláger előadója, Kis Grófo tavaly év végén édesapjával, Kozák Lászlóval együtt elkapták a koronavírust, mindketten kórházba kerültek, de sajnos a családfő nem élte túl, ami rettenetesen megviselte az énekest. Azóta sem tudta teljesen feldolgozni a decemberben történt tragédiát, most pedig csalók nehezítik meg az életét, ugyanis az ő nevében, ráadásul kegyeletsértő módon egy apjával közös képet felhasználva próbálják elhitetni emberekkel, hogy pénzt kapnak, ha oda kommentelik, hogy „Ámen” – Kis Grófo ezt már nem hagyta szó nélkül.

„Elég sokan írtátok nekem, hogy Csalók élnek vissza a nevemmel, illetve édesapámat nem tisztelve közös képünk által próbálják az embereket megtéveszteni és becsapni! Erre csak annyit mondok, hogy szégyelljék el magukat ezek az emberek! Ne feledjék, Isten mindent lát és mindent hall! Kérlek benneteket, jelentsétek ti is őket és senki ne dőljön be a Csalóknak!”

– írta közösségi oldalán Kis Grófo.

Úgy látszik, hogy jó ötlet volt a rajongók segítségét kérni, ugyanis azóta már eltűnt a felháborító bejegyzés. Kis Grófo szomorúnak tartja, hogy ilyen sokan bedőlnek ezeknek a gusztustalan átveréseknek, ezért mindenkit arra kér, hogy legyenek körültekintőek.

Itt lehet megnézni Kis Grófo eredeti kiírását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás