promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka befejezi a tévézést?
Borítókép:  Majka / femina.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Döbbenetes vallomást tett Majoros Péter.

Majkának egyelőre egyik nagy tévécsatornával, így a TV2-vel és az RTL Klub-bal sincs szerződése. A ValóVilág egyik legjobb szereplője Boros Lajos új műsorában most bevallotta, hogy 

már nem vágyik a tévézésre.

A bejelentést a Blikk szúrta ki. Pedig Majka az elmúlt évtizedben a TV2 legmenőbb és legnagyobb közönséget vonzzó műsorait vezette, most mégis úgy tűnik, hogy ezt nem szeretne folytatni, és új vizekre evezne. Erről amúgy már korábban is beszélt a Youtube-ra gyártott kovidnaplója videós bejelentkezéseiben.

Akkor így beszélt erről az érzéséről:

"Nem akarok tévézni. A televíziózás nekem most egy kicsit olyan, hogy jó, megvolt. [...] Az van, hogy az elmúlt években nagyon jól kerestünk, az elmúlt években nagyon sikeresek voltunk, és megengedhetem magamnak azt, hogy ne azt vállaljam el, amit csak kell, hanem amit én akarok valójában."

Azt is hozzátette a COVID-naplóban, hogy szeretné felfuttatni a Youtube-csatornát, és elmenni olyan emberekhez, akik számára érdekesek, akiket be szeretne mutatni a nagyközönségnek is.

Most Majka megerősítette a korábban elmondottakat, hogy valami újra vágyik, pedig - mint mondta - lenne lehetősége itt és ott is.

(via Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás