promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy allergiás reakciónak köszönhető a Harry Potter egyik legmeghatóbb jelenete
Borítókép:  Harry Potter szerepében Daniel Radcliffe / via geeklife.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Daniel Radcliffe-nek pont kapóra jött egy kellemetlen allergiás reakció, mikor a Harry Potter első részének egyik megható jelenetét forgatta.

2001-ben robbant be a mozikba a Harry Potter és a bölcsek köve, amiben Daniel Radcliffe alakította a hányattatott sorsú kis varázslótanoncot. A fiatal színész előtte csak egyetlen filmben és minisorozatban szerepelt, így viszonylag tapasztalatlanul nyerte meg magának a gigaprodukció főszerepét, ráadásul most a széria producere, David Heyman elárulta, hogy szinte rögtön változtatni kellett miatta a világhírű karakter kinézetén.

Daniel Radcliffe a legelső forgatási napján pont, hogy a Harry Potter és a bölcsek köve utolsó jelenetét vették fel. A fiú zöld kontaktlencsét viselt, de nem bírta, és elég durva allergiás reakciókat produkált, ugyanis bedagadt, illetve begyulladt a szeme. Persze ezek után rögtön megszabadították tőle, viszont a tünetek nem múltak el – de ez végül pont kapóra jött, ugyanis ettől úgy tűnt, mintha Harry szó szerint könnyes búcsút venne Hagridtól az állomáson.

Így kaptuk meg végül a Harry Potter és a bölcsek köve egyik legmeghatóbb jelenetét, szóval szinte csak a véletlennek köszönhető, hogy Daniel Radcliffe-nek sikerült ilyen hitelesen kimutatnia az érzelmeit – meg persze az is, hogy Harry Potternek zöld helyett kék lett a szeme.

Itt lehet megtekinteni a fent említett részt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás