promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sírva tett bejelentést Ördög Nóra – videó
Borítókép:  Indirekt.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szomorú hírt közölt videóüzenetben a rajongókkal Ördög Nóra. A sztárpár közös kisbolt, a Nekem a Balaton be kell, hogy zárjon. 

Erről a műsorvezető – és legutóbb a Dancing with the Stars – zsűrije sírva mesélt, de persze nem kell megijedni, az üzlet nem véglegesen zár be, csupán át kell költöznie egy új helyre. 

Korábban a helyiek többször nemtetszésüket fejezték ki, amiért rengetegen jártak a balatonakarattyai kisbolthoz, sok autó torlódott fel az apró utcában. Most az üzlet egy olyan helyre költözik Balatonakarattyán, ahol több parkolási lehetőség van, nem zavarnak senkit az autók. – írja a Pénzcentrum

Az ottani nyaralók és lakók többször feljelentést is tettek, és (saját tapasztalat – a szerk.) a rendőrök 10 percenként jártak ki büntetni a vendégeket. 

Sajnos végül Nánási Pálnak és Ördög Nórának nem sikerült megegyezni sem a helyiekkel, sem pedig az önkormányzattal, így végül a nagysikerű hely tovább költözik, persze az már most biztos, hogy a megszokott minőség és a vendégszeretet ezután sem fog változni. 

A teljes videót itt nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás