promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtámadták Keanu Reevest, hátulról ugrottak rá a nyílt utcán
Borítókép:  Keanu Reeves / Jean-Baptiste LACROIX / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Keanu Reeves általában testőrök nélkül sétálgat az utcán, és most olyan dolog történt vele, ami akár nagyon szomorúan is végződhetett volna.

Keanu Reeves híres a kedvességéről, hiszen még annak ellenére is leáll beszélgetni az utcán idegenekkel, hogy a világ egyik legnépszerűbb, legfoglalkoztatottabb filmsztárja, aki szinte folyton dolgozik. Amikor a John Wick harmadik részét forgatta New Yorkban, akkor is 3 helyett 30 percbe telt megtennie az utat a szállásától a konditeremig, mert annyian odamentek hozzá, ő pedig sosem mondott nemet egy aláírásra, közös fotóra, vagy értelmes diskurzusra – egyszer viszont egy elsőre elég ijesztő dolog történt vele.

Keanu Reeves nyugodtan sétált, mikor hirtelen azt érezte, hogy valaki hátulról ráugrik. Előbújtak belőle a John Wick-féle reflexek, és hirtelen megfordult, hátha meg kell védenie magát, de ekkor észrevette, hogy csak egy izgatott, autista fiú ugrott rá örömében. A gyermek édesanyja persze rögtön elnézést kért, de Keanu nem haragudott, sőt, megölelte és megnyugtatta a srácot, aláírást adott neki, készítettek egy képet, és még beszélgettek is egy kicsit, hogy mindenképp életre szóló élményt kapjon.

Ezt a történetet a színész akkori személyi edzője, Patrick Murphy mesélte el, aki szerint valóban egy elképesztően nagylelkű és kedves emberről van szó. Elmondása szerint Keanu Reeves ezen felül hatalmas akaraterővel rendelkezik, ugyanis a John Wick-filmekhez rengeteg előkészület és tréning kell, ő pedig mindent megcsinál, és a maximumot nyújtja – miközben mindenkivel jó fej, szóval tényleg le a kalappal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás