promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: sok néző szerint VV Virágék inkább pornóvillát csináltak a Való Világ 10-ből
Borítókép:  RTL Klub offical/VV Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Virág szerint lehetetlen szex nélkül meglenni bent, ha van párod, szóval ő aztán nem bánt meg semmit.

Pörög egy ideje az a videó, ahol VV Virág arról beszél, hogy mit élt át bent a kiesése után. A lényeg, hogy Daniba valóban szerelmes, és idekint vele képzeli el a közös jövőjét. VV Dani biztosan párbajozni fog a hétvégén, és akármennyire közel a játék vége, nagyon megviselte őt a párja kiesése.

Amikor készült az interjú, akkor VV Virág még nem szembesült a kommentelőkkel, akiknek a többsége már nem szimpatizált a 19 éves lánnyal. (Bár logikusan ezt azért a szavazatokból is le lehetett szűrni a párbajon.) Persze ezek a konkrét nézők voltak, mert akik csak a cikkekkel találkoztak, azok egyszerűen csak odavágták, hogy VV Virág és VV Dani gyakorlatilag pornóvillát csinált a Való Világ 10-ből.

Ebben azért kicsit igazuk van, mert két epizódnyi válogatásban tudtuk csak összefoglalni VV Virág akcióit, és ezekben még nincs is benne az összes cikk.

Mint tudjuk, VV Virág abszolút nem bánta meg ezt az egészet. Ő elmondta az elején, hogy nem fogja bírni szex nélkül, és ha valakivel összejön, akkor főleg nem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás