promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Salma Hayek őszintén mesélt híres szexjelenetéről
Borítókép:  JENS KALAENE / DPA-ZENTRALBILD / DPA PICTURE-ALLIANCE
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valljuk be, Salma Hayek először a Desperado híres szexjelenete miatt vált ismerté a nagyközönség számára. 

Ám hiába okozott az a bizonyos képsor örömöt a nézők és hírnevet a színésznő számára, a színfalak mögött borzasztóan megterhelő volt a jelenet a sztár számára. Erről nemrég az Armchair Expert című podcastjában mesélt őszintén. A 1995-ös film Hayek számára nagy áttörést jelentett, azonban belülről mélyen gyötörte annak a bizonyos jelenetnek a felvétele. 

„Amikor elkezdtük forgatni a jelenetet, zokogtam. Féltem, nem tudtam, képes leszek-e rá. Az egyik probléma az volt, hogy Antonio – aki úriember volt, a mai napig jó barátok vagyunk – nagyon laza volt, mintha semmiség lenne az egész. Szörnyen érezte magát, amiért sírtam, és ettől nekem még rosszabb lett. Nem akartam levenni a törülközőt. Megnevettettek, két másodpercre levettem, és aztán megint sírni kezdtem. De megcsináltuk, megtettünk minden tőlünk telhetőt"

– nyilatkozta a színésznő. 

A történtek ellenére a díva kijelentette, hogy ez belül frusztrálta, de a rendező Robert Rodriguez rendező és Antonio Banderas profin kezelték az ügyet. Az interjúból persze az is kiderült, hogy miért kezdett sírni a forgatás alatt. Elmondása szerint a családjára gondolt, és arra, hogy meztelenül fogják látni, és mit fognak majd szólni hozzá. Szerencsére nem lett belőle probléma a későbbiekben, és a szerepnek hála Salma Hayek is a csúcsra tudott érni – a színészszakmában. 

Azóta pedig valljuk be, a színésznő egyáltalán nem szégyenlős. Mutatjuk mire gondolunk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás