promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismert színésznő lesz az RTL Klub új műsorvezetője
Borítókép:  Alfahír
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új műsorvezetővel erősít az RTL Klub, méghozzá nem is akárkivel. A csatorna bejelentette, hogy Kovács Patrícia náluk tér vissza a képernyőre. 

Hamarosan saját gyártású riportfilmsorozattal lepi meg a nézőket a kereskedelmi televíziós csatorna. Kérdés volt, hogy ki fogja mindezt képviselni, már ami a műsorvezetést illeti. A döntés megszületett,

így végül Kovács Patrícia lesz látható a képernyőn. 

A színésznő korábban az RTL Klub, Válótársak című sorozatában játszott, mely végeztével a TV2 két szériájában is, A korhatáros szerelemben és a Mintaapákban is szerepet kapott. 

Utóbbiból több színésszel együtt, viharosan távozott, így tulajdonképpen várható volt, hogy hamarosan a konkurens csatornán kap új "megbízást". Így is lett, ám ezúttal nem színésznőként, hanem mint műsorvezető lesz látható a televízióban. A műsor címe Nagy számban lesz. 

A Nagy számban többek között olyan színészek, előadóművészek és műsorvezetők szerepelnek majd, mint Liptai Claudia, Barabás Éva, Szellő István, Fluor Tomi, Pataky Attila – és még sok közkedvelt sztár, akiket teljesen új oldalukról ismerhetünk meg.

A műsor március 3-tól, 22 óra 10 perctől minden szerda este szerepel az RTL Klub programjában, majd felkerül az RTL Mostra is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás