promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtámadták az Exatlon Hungary versenyzőjét, komoly sérülést szenvedett
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Virág Andrást, az Exatlon Hungary Bajnokát a nyílt utcán támadták meg.

Palik László nagy bejelentést tett: kezdődik a végjátékok hete az Exatlon Hungary-ben, ami két dupla tétes nappal indul. Nemcsak a Villáért, de az Előnyért is futnak a versenyzők, kedden pedig a Jutalomért és a Jokerért fog folyni a küzdelem. Szerdán pedig új szabályokkal megkezdődik a harc életre-halálra.

Virág András mindig úgy áll a versenynapokhoz, hogy csak a győzelem fogadható el. A Bajnok sok pofont kapott az életben, amit később sikerült a javára fordítania. A sportoló a Bors-nak beszélt arról az esetről, amikor akkora ütést kapott, hogy utána napokig szégyellte magát.

„12 éves voltam, éppen végeztem edzésen egy novemberi napon, már besötétedett, én pedig kint vártam a szüleimet az iskola kapujában. Láttam, hogy közeledik felém két srác és egy lány, de bíztam abban, hogy mivel nem csak fiúk voltak, így nincs félnivalóm. Az egyikük lemaradt, cigit kért tőlem, a nemleges válaszom után pedig rögtön repült is egy pofon. Bár csak egy ütés volt, annyira elég volt, hogy eltörjön az arccsontom”

- mesélte a lapnak András, aki elmondása szerint annyira szégyellte magát emiatt, hogy az edzője és az egész iskola előtt is takargatta az arcát.

„Anya bejött, rögtön elsírta magát, másnap nem is mentem suliba, csak harmadnap, de akkor a tanárok is elsírták magukat. Kapucniban voltam, mert annyira szégyelltem magam, hogy évek óta küzdő sportolok, de nem tudom megvédeni magamat – nyilván ezt gyerekként másként fogja fel az ember. Bejött az egyik tanárnőnk, hogy vegyem le a kapucnimat, ha nem teszem meg, akkor adjam oda az ellenőrzőmet. Odavittem és akkor levettem a kapucnit, ekkor ő is elsírta magát és bocsánatot kért. Onnantól megváltozott a küzdősporthoz valóhozzáállásom is, ezt követően egy éven belül bekerültem a válogatottba, és azóta válogatott vagyok”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás