promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson egyből elsírta magát a lányaitól kapott Valentin-napi ajándéktól – fotó
Borítókép:  Dwayne Johnson / Jean-Baptiste LACROIX / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem akármilyen ajándékot kapott a lányaitól Valentin-napra Dwayne Johnson, hiszen konkrétan elsírta magát, mikor meglátta, mivel készültek neki.

A Valentin-nap alapból egy határozottan kedves ünnep, ami a szerelemről és az összetartozásról szól, viszont ezt kicsit beárnyékolja, hogy sokan manapság csak valami drága, csillogó tárgy megvásárlásával helyettesítik az igazi érzelmek kimutatását. Viszont a kettő egyáltalán nem zárja ki egymást, ugyanis néha egy különleges ajándék is képes boldog könnyeket csalni az ember szemébe – és ezt Dwayne Johnson példája is bizonyítja.

Dwayne Johnson jelenleg feleségével, és két kislányával él együtt, akik egy hatalmas, csodaszép virágcsokorral kedveskedtek neki Valentin-nap alkalmából, ráadásul egy titkos üzenet is járt hozzá, ami egyből könnyeket csalt a Jumanji-széria sztárjának szemébe, hiszen saját elmondása szerint most tart ott az élete, hogy még a legapróbb figyelmességek is sokat jelentenek számára, főleg, ha a szeretteiről van szó.

Az 5 éves Jasmine és a 2 esztendős Tiana nagyon szeretik édesapjukat, aki hiába a világ egyik legsikeresebb, legizmosabb színésze, ugyanúgy leül a picikkel játszani, ha éppenséggel egy teapartira kap meghívást pár elegáns játékbaba társaságában – bár igazából nincs választása, hiszen otthon állítólag Tiana hordja a nadrágot, és általában az van, amit ő akar.

Itt lehet megtekinteni Dwayne Johnsont és az ajándékát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás