promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dolph Lundgren megmutatta 39 évvel fiatalabb, elképesztően dögös feleségét
Borítókép:  Dolph Lundgren / Anthony HARVEY / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rocky 4 sztárja, Dolph Lundgren nagyjából 1,5 évvel a megismerkedésük után összeházasodott mindössze 24 esztendős szerelmével, Emma Krokdallal.

A 63 éves Dolph Lundgren elképesztő formában van, bár ez nem olyan meglepő, hiszen jelenleg is ezerrel gyártja az akciófilmeket, így egyszerűen nem engedheti meg, hogy elhagyja magát. Rendszeresen gyúr, és pontosan ennek köszönhető, hogy 2019 végén rátalált a szerelem a jelenleg 24 esztendős Emma Krokdal személyében, aki többször is együtt edzett vele akkoriban.

Dolph Lundgren tavaly nyáron megkérte 39 évvel fiatalabb kedvese kezét, mikor Svédországban voltak, és állítólag idén titokban egybekeltek, szóval tombol köztük a szerelem, és egyáltalán nem érdekli őket a korkülönbség – még úgy se, hogy a színész nagyobbik lánya pont annyi idős, mint újdonsült felesége.

Emma Krokdal elárulta, hogy rengeteg támadás érte őt az utóbbi 1,5 évben, hiszen sokan azt hitték, hogy csak a hírneve és a pénze miatt van Dolph Lundgrennel, de ez nem igaz, hiszen tényleg szeretik egymást, a kor pedig nem állhat ennek útjába – ráadásul a család és a barátok is teljes mértékben támogatják őket, szóval nincs bennük rossz érzés az idegenek beszólásai miatt.

Itt látható Emma Krokdal és Dolph Lundgren:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás