promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Monique Covet-t akár 20 ember is nézheti egy pornóforgatáson, de a szerelme előtt már szégyenlős
Borítókép:  Monique Covet / via 24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ismert magyar pornósztár, Monique Covet elárulta, hogy nem zavarja, ha sokan nézik szex közben, de a szerelme előtt már jóval szégyenlősebb, és még a villanyt is leoltja.

Monique Covet volt jó pár évvel ezelőtt az ország egyik legismertebb pornósztárja, és rengeteg elismerésben részesült szakmán belül. Azóta divatdiplomát szerzett Rómában, majd 2019-ben hivatalosan is szexuálterapeuta lett, és így segít az embereken. Nemrég S. Tóth Márta vendége volt a JelenLét című műsorban, ahol elég pikáns témák is előjöttek a beszélgetés folyamán, így többek között az is kiderült, hogy a híresség egyáltalán nem szégyenlős egy pornóforgatáson, viszont otthon már annál inkább.

„Én egyáltalán nem stresszelek a kamera előtt, nem stresszelek, ha néznek közben húszan, ha belevilágítanak mindenhova és fölveszik, mert az nem egy intim érzés. Viszont hogyha együtt vagyok egy valakivel, akit szeretek és nagyon fontos, akkor a mai napig szégyenlős vagyok. Sokszor mondom, hogy kapcsoljuk le a villanyt. Külön választom a privát szférát meg a munkát. A munka az egy bizonyos fajta exhibicionizmus, azon kívül a szexet nagyon szeretem, ismerem és semmi újjal nem találkozom. Valami olyat csinálok, amit szeretek és jól tudom csinálni. Egyáltalán nincsen és soha nem is volt lámpalázam”

– idézi Monique Covet-t a 24.

Valószínűleg sokakat meglepett ez a válasz, de úgy látszik, hogy még az igazán profi erotikus színészeknek is van egy bensőséges, intim oldaluk, amit csak a szívükhöz legközelebb álló emberekkel osztanak meg.

Itt lehet megnézni a teljes beszélgetést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás