promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: VV Daninak a luxusbörtön helyett egy igaziban kellene csücsülnie?
Borítókép:  RTL offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Dani ellen anno csoportos garázdaságért indítottak eljárást.

Elég komoly ügy került elő VV Daniról, aki a kinti világban sem olyan ártatlan, mint amilyennek látszik. Ironikus, hogy VV Virág pont a múltkor poénkodott azon, hogy a párja úgy néz ki atlétában, mint egy igazi börtöntöltelék.

Amúgy nem olyan rég VV Virág édesanyja, Margó is nyilatkozott Daniról, aki picivel többet lát a szerelmesekből a tévében, mint kellene.

Közben a Blikknek jelezte egy informátor, hogy VV Daninak korántsem olyan makulátlan a múltja, mint sokan gondolták, mivel a mai napig jelentkeznie kellene felügyelőtisztjénél egy csoportosan elkövetett garázdasági ügy miatt. Mint kiderült, az RTL Magyarország is tud az esetről, és a felügyelője is tájékoztatva van erről.

„Az ügyészi határozat nem zárja ki, illetve nem írt elő olyan magatartási szabályokat, hogy a terhelt bizonyos cselekményektől tartózkodjon, vagy nem vehet részt nyilvános műsorban”

- írta a lapnak az RTL.

Igazából a felügyelőtiszt ennél jobban nem is tudná megfigyelni Danit, maximum kommunikálni nem tudnak egymással, és a produkció is tartja a kapcsolatot az úgynevezett „őrszemmel”.

Az esetről VV Dani testévre is nyilatkozott, aki elmesélte, hogy mibe keveredtek:

„Valóban megtörtént, és az öcsém nevében is mondhatom, hogy nagyon sajnáljuk. Ittasan összetűzésbe keveredtem egy biztonsági őrrel, Dani pedig meg akart védeni. Az én meggondolatlanságom miatt került az öcsém ebbe a helyzetbe. Mindketten nagyon sajnáljuk, ami történt”

- zárta rövidre a sztorit a Blikknek VV Dani bátyja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás