promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyos baleset érte a Dancing with the Stars versenyzőjét
Borítókép:  Delmagyar.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 nagysikerű, Dancing with the Stars műsora nem szűkölködött drámákban. A színfalak mögött ugyanis elképesztő esetek történtek, melyből egy csak most látott napvilágot. 

A versenyzőket több baleset is érte a felkészülés alatt, mind az első adás előtt, mind pedig a verseny további részeiben. Pásztor Annáról most kiderült, hogy a megmérettetés alatt bordatörés szenvedett,

mely akár az életébe is kerülhetett volna. 

Az eset még októberben történt, egy rosszul sikerült emelés után sérült meg, de az őt ellátó orvos azt mondta, hogy bordaközi izomhúzódása van. Január elején azonban felkeresett egy másik orvost, aki közölte vele: bordatörtést szenvedett. – írja a Femcafe.

A januárban készített röntgen során kiderült, hogy a baleset sokkal veszélyesebb is lehetett volna, mint sejtették. A bordája ugyanis átszúrhatta volna az énekes tüdejét, ami akár tragikus végkimenetelt is okozhatott volna. 

Erről maga Pásztor Anna számolt be Instagram-oldalán, aki még a bordájáról készült felvételeket is posztolta. Az énekesnőnek szerencsére azóta már összeforrtak a csontjai, így szabadon mozoghat. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás