promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő bejelentést tett Sáfrány Emese, Aleska
Borítókép:  NLC.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nyártól teljesen megváltozik Sáfrány Emese, azaz Aleska, és párja Hornyák Ádám élete. A szerelmesek ugyanis első közös babájukat várják. 

A légtornász először a Hot! magazinnak mesélt a terhességről és arról, hogyan éli meg a várandosságot. Továbbá azt is elárulta, hogy úgy döntöttek, Ádámmal meg sem állnának két gyerkőcig. 

„Nagyon érdekesen alakul, hiszen szinte egybeesik Ádámmal a harmadik évfordulónk és a baba születésének várható napja. Mindketten 32 évesek vagyunk, boldogok lennénk, ha 35-tel bezárólag már kétszeres szülők lehetnénk"

– mondta Emese, aki arról is beszélt, hogy barátnői ijesztgetésének ellenére, egyelőre nagyon jól viseli a terhességet, és szerencsére a kezdeti rosszullétek is elkerülték. 

„Sok barátnőm ijesztgetett, hogy hónapokon át hánytak, brutális rosszulléteik voltak. Ezzel szemben nekem semmi bajom, nagyon jól viselem. Az való igaz, hogy sokkal hamarabb elfáradok, nem tudok annyit dolgozni, mint a terhesség előtt, szétszórtabb vagyok, és nem tagadom, hisztisebb, érzékenyebb és feledékenyebb is"

– mesélte a leendő anyuka. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás