promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka dögös, retusálatlan képei teljesen letaglózták az embereket
Borítókép:  Rubint Réka / via novekedes.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rubint Réka bebizonyította, hogy neki nem kellenek filterek, applikációk vagy Photoshop ahhoz, hogy igazán szexi fotók készüljenek róla.

Nemrég különleges fotózáson járt Rubint Réka, ahol kilépett a komfortzónájából, és egészen vad képek is készültek róla, sőt, az egyik remekül sikerült darabbal még el is büszkélkedett, de sajnos rögtön beszólogattak neki, hogy biztos a sok filter, meg hasonló dolog miatt olyan szexi rajta. A híresség ezeket a támadásokat bóknak vette, hiszen kiderült, hogy ő retusálatlanul is ennyire szép tud lenni.

„Elő lehet venni a nagyítót, mert ezek annyira nyers képek, hogy minden bőrhiba és redő látszik. [...] Aki fotózott már engem, az pontosan tudja, hogy mennyire maximalista vagyok és egy fotózásra 100% helyett 120%-ot hozok”

– írta Rubint Réka a sorozat legújabb képeihez.

Rubint Réka rövid szoknyában, és egy aprócska, feszülős felsőben pózol fegyverekkel, mintha ő lenne Tomb Raider, és a rengeteg dicsérő komment alapján nagyjából mindenki egyetért abban, hogy elképesztően jól áll neki ez a stílus. Az biztos, hogy az eddigi ízelítők alapján igazán remekül sikerült ez a fotósorozat, így a rajongók izgatottan várhatják a következő darabját.

Itt lehet megtekinteni Rubint Réka dögös képeit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás