promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Weisz Fanni újra férjhez menne?
Borítókép:  Indirekt.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A modell állítólag nagyon egy hullámhosszon van új szerelmével. 

Nincs olyan talán, aki ne ismerné Weisz Fannit és a válásával kapcsolatos történeteket. A szőke modell és egykori párjának, Hajmásy Péter szakítása az egész országot meglepte, a következő hír azonban lehet mégjobban megfogja. 

A pletykák ugyanis arról szólnak, hogy a sztár olyan boldog új szerelmével, Bókay Gergővel, hogy már az esküvőt tervezgetik. Fanni a Blikknek felelt ezzel kapcsolatban néhány kérdésre, melyből kiderült, hogy nem is annyira alaptalan ez a felvetés. 

„Természetesen el tudom képzelni, hogy újra férjhez menjek. Miért is ne? De akkor már olyannak kell lennie, amilyennek megálmodtam! Én nem a házasság intézményében csalódtam, hiszen a nagyszüleimnek idén már az 54. házassági évfordulójuk jön. Szerintem mindenkinek megvan a hozzáillő párja, csak ki előbb, ki utóbb találja meg"

– mondta el Fanni a magazinnak. 

Az esküvő tervezgetésében talán az is segíthet a modellnek, hogy a koronavírus miatt több ideje van a jövőjével, elképzelésivel foglalkozni, és a szavaiból kiderül, hogy ebben jelenlegi párja is főszerepet kap. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás