promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Legyőzte a koronavírust a Família Kft. 93 éves sztárja – nekik köszönheti az életét
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Família Kft. legendás sztárját, Baranyi Lászlót sem kímélte meg a koronavírus. A színész 93 éves korában kapta el a betegséget, amit végül sikerült legyőznie. 

Laci bácsi nemrég egy hosszú interjút adott az elmült időszakról, ahol részletesen beszámolt a fertőzés utáni folyamatokról, illetve még azt is elárulta, hogy amíg kórházban volt, egy régi szerelme is felbukkant. 

A színész miután elkapta a betegséget a kötelező karanténját töltötte, és minden rendben is volt egészen az utolsó napokig. Ekkor rosszul lett és kórházba kellett szállítani, ahol infúziót és oxigént is kapott. Baranyi szerint a nővérek és a szakemberek nagyon kedvesek és segítőkészek voltak vele. 

„Áldom az orvosokat, ápolókat, megmentetek! Türelmesek, együttérzőek, gondoskodóak, még az arcomat is megsimogatták, cserébe rengeteg régi történetet meséltem nekik. De nem csak az ő szeretetüket éreztem, több száz jókívánságot kaptam, még Békéscsabáról is”

– mondta a Blikknek Laci bácsi.

A színművész a jókívánságok mellett viszont egy meglepő telefonhívást is kapott. Felbukkant ugyanis fél évszázaddal ezelőtti szerelme.

„Nagyon meglepődtem, amikor felhívott egy legénykori kedvesem, akivel több mint fél évszázaddal ezelőtt volt viszonyom. Megtudta, hogy nagyon beteg vagyok, és a hasonló korúak meg is halhatnak ettől a fránya vírustól, ezért a színházból megszerezte a telefonszámomat, hogy beszélhessen velem”

– mondta a Família Kft egykori sztárja.

Baranyi László jelenleg még otthon lábadozik, és jó kezekben van. Elmondása szerint már alig várja hogy dolgozhasson és az unokáival tölthessen el több időt. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás