promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gabriela Spanic fekete bugyiban incselkedik kedvesével, újabb brutálszexi nosztalgiavideót posztolt a színésznő
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gabriela Spanic újabb fantasztikus videóval örvendeztette meg a rajongókat.

A venezuelai származású szappanopera-sztár egy überszexi felvételt halászott elő a múltból, ahol szexi fehérneműben lép a kamerák elé. A Paula és Paulina sztárja, a TV2 csúcsprodukciójának, a Dancing with The Stars-nak az egyik legnagyobb csillaga csupán két hónapja regisztrált a TikTok-on, de már közel 150 ezer rajongója van. 

Gabi ezt felelősségnek érzi, ezért szinte minden nap tesz fel új videókat. Múltkor már volt egy kis nosztalgiázás, amely most folytatódott.

@gabrielaspanictv

Cuando no puedes dejar de ser Sexy y peligrosa . Que dicen mis Angeles ?#s#oytudueña #a#ctriz #d#iva #v#illana #p#eligrosa #t#oxicas #p#arati #v#iral

sonido original - Gabriela Spanic

Gabi visszatérései a múltba minket is arra késztetett, hogy kicsit visszarévedjünk a kétezres évek derekára, amikor a szappanoperák aranykora volt Európában, így Magyarországon is. Gabriela Spanic pedig az egyik legünnepeltebb díva volt.

Sorozatunk első részében Fernando Colungát (Esmeralda című sorozatban ő játszotta José Armandot) mutattuk meg, és azt is elmondtuk, hogy milyen sorozatban lehet majd őt látni az elkövetkező időszakban, a második részben pedig Miguel de Leónt mutattuk meg, akivel Gabi együtt játszott a Nincs hozzád hasonló című sorozatban, majd Mexikó egyik legnagyobb esküvőjét rendezték meg közösen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás