promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Timi élete legnagyobb dekoltázsát villantotta, amibe egyből fejest is ugorhatunk – videó
Borítókép:  Vajna Timi / via femina.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon dögös videókat rakott ki magáról Vajna Timi, hiszen az egyiken ráközelít a hatalmas dekoltázsára, a másikon meg vadító táncot lejt.

Vajna Tímeával az utóbbi időben rengeteg jó, és rossz dolog történt, hiszen meseszép helyeken tudott pihenninéhol még a melltartót is ledobta magáról –, viszont pár hete volt Andy Vajna halálának második évfordulója, ami nagyon megviselte őt lelkileg, mivel még mindig rettenetesen hiányzik neki egykori férje. A híresség úgy tűnik, hogy a kiruccanások után visszament Los Angelesbe, ráadásul nem akármilyen videókkal ajándékozta meg a rajongóit.

Először óriási dekoltázst villantva kacsintgat nekünk Vajna Timi, miközben rá is közelít a hatalmas melleire – így olyan, mintha egyenesen fejest ugranánk közéjük –, majd egy szexi tánccal kedveskedik, hogy a csípőjének köszönhetően egy életre megtanuljuk, hogyan kell lerajzolni a végtelen jelét, vagyis a fektetett nyolcast.

Mondani sem kell, hogy a hűséges követők egyből megrohamozták szívecskés hangulatjelekkel és dicsérő hozzászólásokkal a kommentszekciót, viszont egészen meglepő, hogy a jelek szerint most kivételesen senki sem szólt be neki, pedig ilyenkor mindig szokott lenni pár gusztustalan megnyilvánulás – bár jó eséllyel azok senkinek sem hiányoznak.

Itt lehet megnézni Vajna Tímea csábító videóit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás