promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anyaszült meztelenül pózolt a várandós Emily Ratajkowski
Borítókép:  Emily Ratajkowski / FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emily Ratajkowski a meztelen testével árulta el, hogy várandósan néha úgy érzi magát, mint Micimackó.

Az utóbbi években rengeteg ember szívét megdobogtatta a népszerű modell, Emily Ratajkowski, hiszen sokaknak ő testesíti meg az álomnőt a már-már legendásnak mondható adottságainak köszönhetően. A híresség október végén közölte a rajongóival, hogy első gyermeküket várják a producerként tevékenykedő férjével, Sebastian Bear-McClarddal – bár a bejelentés elég sajátos volt, hiszen meztelenkedett közben.

„Néha olyan, mintha én lennék a megtestesült Micimackó, máskor meg egy nagyfenekű termékenységi istennőnek érzem magam. Ezt egy olyan napon készítettem, mikor az utóbbi volt. Bárhogy is legyen, tudom, hogy hamarosan hiányozni fog ez a pocak, meg azok a rúgások is”

– írta a várandós Emily Ratajkowski a legújabb képéhez, amin ismét pucéran szerepel.

A követők már megszokhatták, hogy a manöken kicsit sem szégyenlős, és elég sűrűn szerepel ruha nélkül, amivel a reakciók alapján nincs is gond, hiszen mindössze két óra kellett ahhoz, hogy a posztja elérje az 1 millió kedvelést. Többek között Elsa Hosk és Ashley Graham is hagytak pozitív kommentet a fotó mellett, szóval mindenképp érdemes vetni rá egy pillantást – persze csak saját felelősségre:

Itt pedig egy újabb kép a modelltől:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás