promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Imádod annyira magad, hogy lennél a saját házastársad?
Borítókép:  Neville Mountford-Hoare / AltoPress / PhotoAlto via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elsőre picit fura ez, de egy nő valóban elvette magát feleségül.

A történet még tavalyi, de a Daily Mail most kapta fel a dolgot. A címet konkrétan így lehetne lefordítani, ami mindent elárul:  

„Feleségül vette magát egy 35 éves nő, miután négy hónappal az álmai esküvője előtt szakított vele a barátja”.

Meg Taylor Morrisonról akár egy tök jó romantikus vígjátékot is lehetne forgatni. A hölgy tavaly halloweenkor akart férjhez menni, de a párja lapátra tette. Négy hónappal az esküvő előtt se kellemes felbontani egy eljegyzést, de még mindig jobb, mintha az oltárnál hagynák ott az embert.

A járvány miatt amúgy sem lehetett volna nagy lagzi, azonban a 35 éves nőnek esze ágába se volt lemondani az esküvőt. Meg úgy döntött, hogy ha a vőlegényének nem kell, akkor elveszi szépen saját magát.

Az életmód tanácsadóként dolgozó hölgy megvette a gyűrűt, választott egy gyönyörű ruhát, amiben ragyoghatott, majd kiküldte a meghívókat a nem mindennapi esküvőre.

A szertartáson és a bulin a család és Meg néhány barátja vett részt. A nő ugyanúgy csinált mindent, csak a végén saját tükörképét csókolta meg. Az ételben nem volt nagy flancolás, mivel egy thai étteremből rendeltek, utána pedig kezdődhetett a buli.

A 35 éves nő nem bánta meg a dolgot, mert szerinte ez a hozzáállás hatalmas pozitív löketet adott neki a további életéhez.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás