promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szikora Róbert keményen beszólt Marilyn Mansonnek: „Ördögűzésnek ké­ne alávetni”
Borítókép:  Szikora Róbert / via origo.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy botrány alakult ki Marilyn Manson körül, mikor kiderült, hogy több nőt is bántalmazott, Szikora Róbert pedig mindig is tudta, hogy valami nincs rendben a világsztárral.

Hatalmas port kavart, mikor a Westworld című sikersorozat sztárja, Evan Rachel Wood megosztotta a világgal, hogy Marilyn Manson éveken keresztül bántalmazta őt, amíg együtt voltak. Később egyre többen vádolták meg a hírhedt énekest, és egészen felkavaró dolgok derültek ki róla, viszont az R-GO frontembere, Szikora Róbert egyáltalán nem lepődött meg ezen, hiszen már évekkel ezelőtt úgy érezte, hogy valami nem stimmel Marilyn Mansonnel.

„Nem csak a megjelenése, a dalszövegei is elrettentő példák. Én ma is féltem a fiatalokat ettől a sátáni fröcsögéstől. Nem véletlenül tartottunk misét, amikor kétszer Magyarországon járt, s imádkoztunk azért, hogy ne sikerüljön ellopnia a fiatalok lelkét. Nem voltam naprakész arról, hogy mi történt vele az utóbbi időben, ám nem ért váratlanul, hogy mire képes ez az ember”

árulta el Szikora Róbert.

A csikidám királya arról is beszélt, hogy hiába tűnik menthetetlennek Marilyn Manson, még így is van esély arra, hogy a lelke megmeneküljön. Szikora Róbert javasolt is a megtisztulására egy nem mindennapos módszert, amit eddig leginkább csak horrorfilmekben láthattunk:

„Én érte so­sem imádkoznék, de ellene sem, csak sajnálom. Az az igazság, maga az ember is kell hozzá, hogy valakit megszálljon a go­nosz, ugyanis azt be is kell en­gedni. Ő el­veszett, és szerintem valami ördögűzésnek ké­ne alávetni, hogy valami is segíthessen rajta.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás