promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őszintén beszélt magánéleti válságáról Osvárt Andrea
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Őszintén vallott magánéleti válságáról Osvárt Andrea. A Dancing with the Stars versenyzője nagyon nehéz időszakon ment keresztül. 

A színésznő a TV2-nek mesélt először arról, hogy mikor ismerte fel, hogy valami baj van. Andrea egy jógaóra után hirtelen zokogásban tört ki, nagyon rossz lelkiállapotba került, de szerencsére azóta már megtalálta a kiutat. Saját bevallása szerint önismereti fejlődésen kellett keresztül mennie, hogy rájöjjön, mi okozhatja a negatív érzéseket. 

"Konkrétan voltak olyan lelki nehézségeim, amikor próbáltam magam tartani a külvilág felé, hogy igen, jól vagyok, és ezt odáig magam is elhittem. Amíg az egyik jógaóra végére ki nem potyogtak a könnyeim. Ugyanis a jóga által sikerült olyan szinten harmóniába kerülni magammal, hogy sikerült felvállalnom, hogy most nem vagyok jól, elfáradtam. Ezt a gyengeségemet fel mertem önmagam előtt, és mások előtt is vállalni"

– idézi a színésznőt az Életforma.hu.

A sztár nemrég párjával is szakított, mely számára egy nagyon nehéz döntés volt, de örül, hogy magára koncentrálhat, ez sokat segít neki jelenleg. 

Az Osvárt Andreával készült teljes interjú itt visszanézhető:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás