promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vége: Mádai Vivien hét év után elválik a férjétől
Borítókép:  Mádai Vivien / via habostorta.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mokka műsorvezetője, Mádai Vivien nagy bejelentést tett, amiből kiderült, hogy elválik a férjétől, akivel még 2014-ben házasodtak össze.

Mádai Vivien egykor az RTL Klub csapatát erősítette, de már évek óta a TV2 képernyőjén láthatjuk őt, többek között a Mokka műsorvezetőjeként. A Ninja Warrior Hungary első szezonjában is dolgozott, illetve a Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada című maszkos vetélkedő második évadában is szerepelt nyomozóként, így az utóbbi időben hatalmas népszerűségre tett szert – most viszont szomorú dolgot osztott meg a rajongóival, ugyanis elválik a férjétől.

„Életem egy meghatározó szakasza most véget ért. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, de mostantól külön utakon folytatjuk tovább. Tesszük mindezt a legnagyobb barátságban és békességben, közös gyermekünk érdekében, aki mindkettőnk számára a legfontosabb. A magánéletemmel kapcsolatban többet nem szeretnék megosztani, kérjük a sajtó képviselőit, hogy döntésünket tartsák tiszteletben”

– árulta el Mádai Vivien a Tényeknek.

A híresség 2013-ban ismerkedett meg Szabó Zoltánnal, akivel állítólag szerelem volt első látásra, amiről az is árulkodik, hogy mindössze négy hónap együttlét után máris babát vártak, majd 2014-ben összeházasodtak, és megszületett közös gyermekük, Zénó. Sokáig úgy tűnt, hogy nagy a boldogság, de később egy interjúból kiderült, hogy akkoriban nagyon kevés idejük jutott egymásra, így lehet, hogy ez vezetett Mádai Vivienék válásához.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás