promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anyaszült meztelenül, terhesen pózolt a High School Musical sztárja
Borítókép:  Ashley Tisdale / Monica Schipper / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A High School Musical gyönyörű színésznője, Ashley Tisdale megmutatta a terhes pocakját, ráadásul teljesen meztelenre vetkőzve.

Ashley Tisdale-t olyan filmekben láthattuk már, mint például a High School Musical-trilógia, a Horrorra akadva 5 vagy az Ufók a padláson, de nemcsak színésznőként vált ismertté, hanem énekesként is hatalmas sikereket ért el. A több mint 13 milliós követőtáborából kiindulva rengetegen rajonganak érte, és sokan felnéznek rá, ezért most egy igazán pozitív üzenettel szolgált a követői számára, amit nem akármilyen képpel illusztrált.

„Olyan sokszor adjuk másnak a szeretetünket. Kezdjük el szeretni magunkat és a testünket, akármilyen formáról, alakról is van szó. A testünk rengeteg dolgot tesz értünk minden egyes nap, és ezt nem vesszük figyelembe. Köszönd meg a testednek, és mondd, hogy szereted”

– írta Ashley Tisdale a fotóhoz, amin anyaszült meztelenül, terhesen szerepel.

A híresség és a zeneszerzőként dolgozó férje, Christopher French – akivel 2014-ben házasodtak össze – most várják az első gyermeküket, és nagyon izgatottak már, ami egyáltalán nem meglepő. A fent említett, egészen bevállalós kép viszont már annál inkább, de a kedvelések alapján legalább 1,5 millió embernek bejött a poszt, ráadásul Vanessa Hudgens, Sarah Hyland és többek között Hilary Duff is köztük van, szóval szép kis támogatói csapat gyűlt össze.

Itt lehet megtekinteni Ashley Tisdale bejegyzését, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás