promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: VV Vivi alig tért vissza a villába, már két pasival csinálná egyszerre – 18+
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Vivi szexuális fantáziája nem akar leállni, bár továbbra is sokan azt hiszik, hogy csak a szája nagy.

A legutóbbi kiválasztáson VV Vivi kapta a legtöbb jelet, így biztos volt, hogy párbajoznia kell. A martfűi lány taktikus volt, mert VV Frut hívta ki, aki VV Renátó kiesése után mély depresszióba esett, nem voltak bent szövetségesei sem, szóval szinte semmit se tudott nyújtani a nézőknek. Így is meglepő, hogy a szavaztok 35,13 százalékát el tudta hozni.

VV Vivit mindenki örömmel fogatta a párbaj győzelme után, bár lehet csak azért küldték vissza a nézők a műsorba, hogy végre elkezdje használni Zeuszt. Lehet most páran felhúzzák a szemöldöküket, de magyarázattal szolgálunk: Zeusznak van elnevezve Vivi sárga vibrátora, amit beküldött neki a Nagy Testvér.

Azt közben tudni kell, hogy VV Vivi rengeteg erotikus fantáziáját és tapasztalatát megosztja verbálisan a bentiekkel, de sokan hiszik azt róla, hogy ez a vadmacska énje csak álca.  Mindenesetre megint elkezdett sztorizgatni, amire már ki kell tenni a 18-as karikát.

VV Vivi nem akar úgy meghalni, hogy nem próbálta ki két pasival, és az is tervben van, hogy összebújik egy nővel. VV Bálint erre csak azt reagálta:

„Hazudik.”

A martfűi lány újra belement abba is, hogy milyen volt, amikor a másik kijáratát használták hátulról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás