promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keresztes Ildikó őszinte vallomása: "Kinyírtam magam az elmúlt években!"
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Keresztes Ildikó mindig is híres volt dinamikus fellépéseiről és mindig energikus attitűdjéről. Ez a koncertjein, illetve azok számán is megmutatkozott, de mindennek megvan a maga árnyoldala. 

Az egykori X-Faktor mentor nemrég a Life-nak adott őszinte interjút, melyben elmesélte, hogy túlhajszoltsága komoly veszélybe sodorta, ami akár az életébe is kerülhetett volna. A koronavírus előtt kétszer is mentővel kellett elszállítani az énekesnőt a koncertjeiről. Bevallása szerint a járvány okozta kényszerpihenő sokat segített neki, hogy kicsit megálljt parancsoljon magának. 

„Nekem ez az időszak, főleg az első félév, elsősorban pihenéssel telt, ugyanis rettentően nagy szükségem volt arra, hogy 2020-ban leálljak. Ha nem jön ez az időszak, akkor valószínű, hogy mi már nem beszélgetünk. Annyira kinyírtam magam az elmúlt években, hogy pont 2019 végén volt az, hogy kétszer vitt el mentő fellépésről. Fanatikusan imádom a szakmámat, és kicsit elfeledkeztem arról, hogy azért telik felettem is az idő, és a szervezetem már nyilván nem bír annyit, mint 25 vagy 30 évesen, viszont én ugyanazt el akartam tőle venni, és tulajdonképpen jelzett, hogy ezt így nem lehet tovább csinálni"

– mesélte őszintén Ildikó. 

Emellett persze szó esett arról is, hogy mostmár szívesen térne vissza a színpadra, hogy szórakoztassa a közönséget, és elárulta, hogy finomabb műfajú dalokkal fog kijönni a korlátozások után. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás