promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Merci a vastagot szereti, Berki Krisztián felbukkan, az RTL ünnepel
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezen a héten is záporoztak a hírek mind a sztárvilágból. Mi pedig most is összeszedtük a legolvasottabbakat kiegészítve néhány szórakoztató tartalommal. Nézzük!

Kiderült, hogy VV Virág bizony a vastagot szereti. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő villalakónál mindez akkor derült ki, amikor egy porszívócső a feneke közelébe került. 

Ilyen műsorok mellett, mint a Való Világ a TV2-nek nehéz dolga van, hogy letaszítsa a trónról az RTL Klubot. A hit és a próbálkozás megvan, de vajon sikerülhet-e ez valaha? A számok nem hazudnak!

Ha pedig már RTL Klub, Gálvölgyi János elmondta, hogy nagyon jókor jött a kereskedelmi csatorna felkérése, hogy részt vegyen a Keresztanyu című napisorozat színészgárdájában. Elmondása szerint már elege volt a bezártságból és abból, hogy nem tud dolgozni. Mindezt fergetes alakítással hálálja meg. 

Abban kételkedünk, hogy Gabriela Spanic nyomon követné a fentebb említett sorozat részeit, abban viszont biztosak lehetünk, hogy a Dancing with the Stars sztárjának egykori szerelme még most is szívdöglesztő. Videóval bizonyítjuk!

Persze nem kell külföldig mennünk jóképű férfiakért. Igaz megosztó személyiség, de jó formában van a következő cikk főszereplője, Berki Krisztián, aki visszatér a képernyőre, és ahogy ő fogalmazott: „örökké + 1 évig" ott is marad. 

Fontos, hogy ezt a hírözönt egy kis interaktív szórakozással vezessük le, mutatjuk a hét legfalkapottabb kvízét, ami aztán igazán próbára teszi az ember tájékozottságát. 

Jövőhéten újra jövünk! 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás