promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka tudja, mi vár rá: „hétfőn sírni is fogok...”
Borítókép:  Szabó Gábor/Origo
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hétfőn a Life TV-n debütál Joshi Bharat új műsora, és Rubint Réka lesz az első vendége.

Két és fél év után újra egymással ül le beszélgetni Joshi Bharat és Rubint Réka. Az indiai származású műsorvezető-sorselemző új műsora, az Ébredj velünk! hétfőn debütál a Life TV-n, és Schobert Norbert felesége lesz az első vendége.

„Rékát nagyon kedvelem, mert sosem próbál valamilyen lenni és sosem ad kitérő választ. Még akkor sem, ha a lelke legmélyére ásunk is egy téma kapcsán. Hatalmas utat járt be minden szempontból és mindvégig erős tudott maradni. Amolyan ősanya típus, aki helytáll családanyaként és a munka frontján is és ez a kettősség nagyon érdekes benne”

- nyilatkozott Joshi a Ripost-nak, aki elárulta, hogy Rékával a legutóbbi beszélgetésük után történt dolgokról fognak beszélgetni.

„Van néhány ismert ember, aki tanított nekem valamit a beszélgetéseink során. Ilyen Bodrogi Gyula, Vitray Tamás, vagy éppen Székhelyi József. Ők mind sokat megélt, idősebb beszélgetőpartnereim voltak, akiknek a bölcsessége és élettapasztalata nekem is sokat tudott adni. És kivételként közéjük sorolom Rékát, hiszen eddig kétszer ült velem szemben és mind a kétszer úgy álltam fel a fotelből, hogy ma is tanultam valamit. Azt hiszem, ez most sem lesz másképp. Nem szeretném előre elárulni, hogy milyen témákat fogok érinteni vele kapcsolatban, de annyit mondhatok, hogy több ma aktuális eseményt járunk majd körbe együtt”

Rubint Réka is nagyon várja már a beszélgetést, bár tudja, hogy mi vár majd rá.

„Joshival találkozni mindig felszabadító érzés, hiszen nagyon finom érzékkel tapint rá arra, ami az ember lelkét nyomja. Az az igazság, hogy vele szemben ülve az ember hajlamos elfelejteni, hogy közben forognak a kamerák. Bevallom, már most tudom, hogy hétfőn sírni is fogok...”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás