promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pamela Anderson negyedszerre is megtalálta az igazit – már az esküvő is megvolt
Borítókép:  THOMAS SAMSON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden idők egyik leghíresebb szőke színésznője, Pamela Anderson mindig is híres volt a pasi-ügyiről. Eddig nem egyszer, nem kétszer, hanem háromszor is férjhez ment, de sajnos legutóbbi házassága és csődbe ment. 

Pamela viszont úgy látszik sohasem adja fel, és képes újra meg újra szerelembe esni. Most viszont nem egy sztárban, vagy már híres férfiban látta meg a tökéletes férj jelöltet, hanem testőrében, és igen, most valóban úgy érzi, révbe ért. 

Így a Baywatch sztárja negyedszerre is kimondta a boldogító igen, karácsonykor tartották meg a lagzit, nem is akárhol. Az ifjú pár a színésznő nagyszüleinek birtokán kelt egybe, mivel Pamela szülei is ott esküdtek. Talán ez is jól mutatja, hogy a díva mennyire erősnek érzi szerelmét ezúttal. 

„Pontosan ott vagyok, ahol lennem kell: egy olyan férfi karjai közt, aki igazán szeret. Karácsonykor házasodtunk össze, mindkét család áldásával, nagyon örülnek nekünk”

– mesélte Pamela, a Daily Mail-nek adott exkluzív interjújában. 

Nagy a vita egyébként, hogy Dan Hayhurts testőr pontosan hanyadik férj is a sorban. Nos, Pamela zűrös csiki-csuki kapcsolatait ismerve mi arra tippelünk, hogy a negyedik (főleg hogy legutóbbi házasságát sokan nem is számolják), de sokak szerint az ötödik, vagy akár a hatodik is lehet. De, ahogy mondani szokták: "úgy szép az élet ha zajlik". 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás