Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

VV10: VV Moh egy új pózt mutatott meg VV Mercinek – 18+

VV10: VV Moh egy új pózt mutatott meg VV Mercinek – 18+

Színes

VV10: VV Moh egy új pózt mutatott meg VV Mercinek – 18+

Színes

BTP - 2021.01.27. 20:20

VV Moh nem bánná, ha ezt egyszer kipróbálnák. Közben VV Vivi abszolút rágerjedt VV Bálintra.

Ha a szeretkezést nézzük a villában, akkor VV Merci és VV Moh a visszafogott kategóriába sorolható, még VV Virág és VV Dani aztán igazán el szoktak szabadulni.

VV Moht és VV Mercit valószínűleg a szexben gátolja az, hogy tele van minden kamerákkal, és nem akarják elengedni magukat teljesen. Pedig a mostani videóból kiderül, hogy a 22 éves Moh sok mindent megmutatna a még tapasztalatlan lánynak.

VV Bálint a póz bemutatása után csak annyit kérdezett, hogy ez most miért jó? VV Moh erre csak annyit válaszolt, hogy neki biztosan jó lenne.

VV Daninak közben továbbra is a csúcson van a romantikus énje, aki romantikázás közben ereszti ki a bélgázait. Mentségére legyen szólva, alig várta, hogy eljusson a vécéig. Azt is láthatjuk, hogy VV Frunak nem sikerült magára találnia, és csak egyre jobban hiányzik neki VV Renátó.

Egy másik videóban az tárul elénk, hogy VV Vivi hogyan gerjed rá VV Bálintra. Azt hihetné az ember, hogy csak hülyéskedik, és többségében így is van, de aki ismeri őt, az tudja jól, hogy ezeknek a beszólásoknak legalább az egynegyedét komolyan kell gondolni.

Borítókép: RTL Klub offical/VV Instagram