promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: vajon VV Fru meddig bírja társ és szex nélkül?
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

VV Renátó elvesztése után VV Fru teljesen magára maradt a Villában, de vajon meddig marad ez így?

Vivi nehéz időszakon van túl, és úgy érzi, a Kiválasztáson mindenki rá fogja tenni a jelét, az ezzel kapcsolatos érzéseit pedig Robival osztotta meg. Dani telefonon válthatott pár szót az édesapjával, Renátó elvesztése után pedig Fru teljesen magára maradt a Villában.

A villalakók szembesültek azzal, hogy milyen következményei vannak annak, ha jéghideg vízben kell fürdeniük – és ezt mind Moh-nak köszönhetik. Dani és Bálint között egyre több a konfliktus, Robi pedig egyáltalán nincs megelégedve a Villamesterrel és ennek hangot is adott.

A villalakók elmondhatták, szerintük a veszélyzónában vagy biztonságban vannak-e a Kiválasztáson, és megszavazhatták, ki a legerősebb és ki a leggyengébb játékos, az őszinteség pedig megint feszültséget szült.

A ValóVilág10 powered by Big Brother hatodik Kiválasztásán Vivire került a zöld kendő, kihívottját szerdán nevezi majd meg. A szavazás viszont már elkezdődött, a döntés, mint mindig, most is a nézők kezében van.

Ezek után nézzük meg az előző adás néhány emlékezetes jelenetét!

VV Dani könnyekben tört ki: üzenetet kapott a családjától!

A fiatal fiú telefonon válthatott pár szót az édesapukájával, aki egy nagyon fontos dolgot szeretett volna megbeszélni Danival.

VV Moh durván megszívatta a többieket

A villalakók most szembesültek azzal, hogy milyen következményei vannak annak, ha jéghideg vízben kell fürdeniük - és ezt mind Moh-nak köszönhetik.

VV Robinál betelt a pohár, kiakadt VV Virágra!

A fiatal srác egyáltalán nincs megelégedve a Villamesterrel és ennek hangot is adott.

VV Fru meddig bírja egyedül?

Renátó elvesztése után a fiatal lány teljesen magára maradt a Villában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás