promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lábujjak levágásáról fantáziál, és igazi kannibál Armie Hammer?
Borítókép:  Armie Hammer / Lars Niki / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas botrányba keveredett a Szólíts a neveden sztárja, Armie Hammer, ugyanis állítólag olyan beteg üzeneteket küldött valakinek, hogy rögtön kirúgták a következő filmjéből.

A 34 éves Armie Hammer a 2010-es Social Network – A közösségi háló című filmmel robbant be a köztudatba, majd onnantól kezdve nem volt megállás, hiszen Johnny Depp mellett szerepelt A magányos lovasban, akciózott egyet a Guy Ritchie által rendezett Az U.N.C.L.E. emberében, láthattuk Lily James oldalán A Manderley-ház asszonyában, és Timothée Chalamet szerelme volt a Szólíts a neveden című romantikus drámában, amiért Golden Globe-díjra jelölték – most pedig könnyen lehet, hogy pillanatok alatt véget ér ez az impozáns pályafutás.

Armie Hammer állítólag nagyon durva, egészen beteg, szexuális tartalmú üzeneteket küldözgetett egy nőnek, amikből többek között kiderült, hogy lábujjak levágásáról és mások megerőszakolásáról fantáziál, ráadásul teljes mértékben kannibálként tekint magára.

A színész régebben egy interjúban említette, hogy elég kemény az ágyban, és szereti torkon ragadni a partnereit, így sokan elhitték a pletykát, de Armie Hammer baromságnak nevezte az egészet. Ennél többet nem akart mondani a dologról, de az biztos, hogy rengeteget ártott a hollywoodi megítélésének, még akkor is, ha tényleg valótlanok a vádak.

Armie Hammer – aki amúgy tavaly nyáron vált el a feleségétől – a rengeteg online támadás hatására úgy döntött, hogy mégsem vállalja el a Jennifer Lopez főszereplésével készülő Shotgun Wedding című akció-vígjáték főszerepét, ugyanis ilyen körülmények között nem jó érzéssel hagyná magára a forgatás idejére gyermekeit.

Viszont egyes források szerint pont, hogy a stúdió akart eltávolodni a pletykák miatt Armie Hammertől, ezért kirúgták őt, bár ezt sehol sem erősítették meg hivatalosan. Bármi is legyen az igazság, ez egy nagyon kellemetlen szituáció, amiből nehéz sértetlenül kijönni, pedig a sztár karrierje elég szépen ívelt felfelé – hiszen a már elkészült Halál a Níluson című Poirot-filmben is láthatjuk majd a közeljövőben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás