promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Rob Schneider: meghalt a népszerű komikus édesanyja
Borítókép:  Rob Schneider / Alexey Kudenko / Sputnik / Sputnik via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rettenetes hírt közölt követőivel a Tök alsó és még rengeteg vígjáték sztárja, Rob Schneider, ugyanis kiderült, hogy elhunyt az édesanyja.

Adam Sandler egyik legjobb barátját, Rob Schneidert számtalan komédiában láthattuk már, hiszen szerepelt többek között a Tök alsó, Tökös csaj, Tök állat, Nagyfiúk, Lúzer SC és Az 50 első randi című alkotásban is. A népszerű komikus híres a bugyuta humoráról, amivel egy idő után szinte mindenkit képes megnevettetni, de sajnos most pont ő az, akit fel kéne vidítani, ugyanis szörnyű dolog történt vele.

Január 11-én, 91 éves korában elhunyt Rob Schneider szeretett édesanyja, Pilar Monroe Schneider, akit rengetegen gyászolnak, hiszen a közösség egyik fontos tagja volt több évtizeden keresztül. A színész igazán megható sorokkal emlékezett meg róla, amiben leírta, hogy már az 1929-es születése óta milyen megpróbáltatásokkal kellett szembenéznie annak érdekében, hogy végül köztiszteletben álló tanár legyen belőle, aki több generációra is komoly hatást gyakorolt.

Pilar Monroe Schneider túlélte a háborút, élete első három évében nem látta édesanyját, az apja se volt mellette, így nagynénje nevelte. Fiútestvéreit megölték a japánok, az egész család nagyon szegény volt, gyakran éheztek, de rájuk mosolygott a szerencse, mikor Pilar egy barlangban megtalálta pár ellenséges katona elásott pénzét. Ennek köszönhetően végre kicsit egyenesbe jöttek, és még a taníttatására is jutott belőle, majd később tanári pályára lépett, diákjai pedig imádták őt.

Rob Schneider anyukája békés körülmények között hunyt el, egyetlen nappal egy nagy, családi összejövetel után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás